Om

Miljøet er vigtigt for os!


Komfort Autoservice er et autoværksted i vejle nord/øst området. Vi har et særligt ønske om at lave et rent stykke arbejde og har derfor aftaler med adskillige virksomheder der genbruger vores "affald". Bla. motorolie som indsamles og genanvendes til at lave ny olie, dæk bliver genbrugt til at lave alverdens ting, ikke kun nye dæk.


Vi mener det er vigtigt at værne om miljøet. Det at reparere en bil kan

godt være en beskidt omgang og vi sætter derfor ind på alle områder for at bortskaffe og genanvende vores affald og spildolie på en bæredygtig måde.Hvorfor os?


Hos Komfort autoservice går du ikke galt i byen. Vi kan reparere og servicere alle bilmærker, og har en bred erfaring. Vi laver mekanisk klargørings- og reklamationsarbejde for Komfort Biler A/S, og har en kundekreds af private og erhvervs kunder vi servicere. Vi opbygget mange års erfaring med alle typer opgaver fra fejlfinding til almindelige service opgaver. Vi gør brug af markedets bedste testudstyr, og bruger kun reservelede af original kvalitet.

VORES BAGGRUND


Komfort Autoservice er et nyt autoværksted i vejle nord/øst området. Indehavere Mads Thornberg, Erik Munkholm og Thomas Jørgensen er kendte ansigter inden for autobranchen og vi har beskæftiget os med Autoreparation og Autohandel i mange år.


Thomas og Erik har beskæftiget sig med handel og vedligehold i mange år og Mads har drevet autoværksted i næsten 10 år. 

VORES VISION


"Vores ønske er selvfølgelig at blive vejles fortrukne autoværksted"


Vi mener at have de kvalifikationer der skal til for at komme til at være et af vejle's foretrukne autoværksteder. Og vil yde vores kunder den bedst mulige service ved hvert besøg.


Vores ønske er selvfølgelig at blive et af vejles fortrukne autoværksteder. Dette mener vi bedst opnås ved god kvalitet og tilfredse kunder. 

© Copyright. All Rights Reserved.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend